Over BavariaCars

Over BavariaCars

Bavaria is latijns voor Beieren. De combinatie met Cars betekent het beste op autogebied komt uit deze streek.

BavariaCars is ontstaan uit een jarenlange passie voor fantastisch rijdende automobielen uit de Duitse streek Beieren.

BavariaCars is, volgens een nieuw concept, actief als professioneel autobedrijf in de regio Zuid Holland. Een Car, styling & tuningsshop voor premium automobielen.

BavariaCars verzorgd als het ware uw auto zoals Oger uw garderobe.

Ons doel: Auto(sport) liefhebbers ondersteunen in hun mobiliteits- en lifestyle behoefte, met specifiek het leveren van veredelde VAG & BMW en MINI automobielen en race gelieerde producten.

BavariaCars is hiervoor een samenwerking aangegaan met een aantal leveranciers, die beschikken over specifieke vakkennis, A-kwaliteit producten leveren en technisch hoogstaande ondersteuning kunnen bieden.

ABT Sportsline

Werelds grootste tuner is het voorbeeld. Dit is een multinational met dealers en importeurs over de hele wereld. Als veelvoudig winnaar van de DTM brengen zij de snufjes van het circuit op de weg. Na een jarenlange lobby door onder meer ondergetekende is het gelukt deze geweldige producten permanent in Nederland te showen bij BavariaCars B.V.

AC Schnitzer is een van de grootste spelers op dit gebied, voor de merken BMW en MINI

Dankzij AC Schnitzer is techniek uit de motorsport ook beschikbaar voor geëngageerde BMW rijders in het dagelijks verkeer. Op een uitermate hoog niveau en zodanig dat allerlei compromissen vermeden worden die hedendaagse automobielfabrikanten sluiten vanwege de standaard lopende band fabricagetechnieken. De dagelijkse gebruiksvriendelijkheid van uw auto blijft hierbij uiteraard behouden”

kaart

 

Directeur Ing. George Guit

BavariaCars B.V.